Vážení zákazníci, až do odvolání není možná tvorba na zakázku. Děkuji za pochopení

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Osobní údaje kupujících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Dále nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) platné od 25.5.2018

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího pro účely kupní smlouvy a pro marketingové účely. Kupující souhlasí se zasíláním obchodních nabídek a sdělení, přičemž tento souhlas je kupující oprávněn s okamžitou platností kdykoliv odvolat. Osobní údaje nebudou předány třetím osobám, s výjimkou těch, které by zajišťovaly splnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, avšak pouze v nezbytném rozsahu.

Prodávající uchovává tato elektronická data : jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail, u firem IČ, DIČ a jméno oprávněné osoby. Data jsou uložena a zabezpečena na serveru u poskytovatele  e-shopu fy.Shoptet s.r.o., Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, IČ: 28935675 (ošetřeno Zpracovatelskou smlouvou) a zálohována na speciálním zařízení NAS uzavřeném v elektronicky a mechanicky zabezpečeném prostoru fy.Ne-ver, Bulánka 236, 251 62 Tehovec. Správcem těchto dat je  majitelka e-shopu Ne-Ver Veronika Němcová . Databáze se uchovává minimálně po dobu 15-ti let od ukončení smluvního vztahu. Objednávky v papírové formě se uchovávají podle zákona o účetnictví po dobu 10-ti let a jsou uloženy v elektronicky a mechanicky zabezpečeném prostoru fy.Ne-ver, Bulánka 236, 251 62Tehovec. Po této době jsou skartovány.

Kupující je oprávněn své osobní údaje kdykoliv změnit či požádat o jejich výmaz a to pouze písemnou formou (e-mailem nebo dopisem)

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení